☰ Meny
Seglarskola


Är du intresserad av att lära dig segla, träffa nya vänner och ha massor med kul ute på havet?
I så fall är seglarskolan hos SS Fram något för dig!

Under sommaren bedriver vi seglarskola under fyra veckor där vi går igenom allt från sjövett och knopar till hur du på bästa sätt tar dig fram över havet och vårt mål är att alla ska få chansen att prova på segling då vi vet att dom flesta som börjat segla aldrig vill sluta igen.

De jollar vi använder oss av är:


Med dessa olika jollar är vi på SS Fram övertygade om att du kommer hitta någon som passar just dig och därefter ge dig möjligheten att utvecklas och ta steget till nästa klass!

Kostnad för en veckas seglarskola är 1.500 kr
I priset ingår:


Seglarskolorna 2019 hålls vecka 26, 27, 31 och 32.

OBS! Så länge anmälan är öppen så finns det platser kvar. Så har du kunnat göra en anmälan så har du fått plats. Mer info skickas ut när säsongen närmar sig.


Alla barn och ungdomar över 8 år är välkomna att delta och vi gör en uppdelning första dagen mellan nybörjare & fortsättare och anpassar utifrån det utbildningen så att den ska passa alla!
Du är välkommen att anmäla dig eller ditt barn till seglarskolan genom att fylla i formuläret nedan.

Skulle det vara så att du ännu inte fyllt 8 år men ändå vill gå seglarskolan? Kontakta gärna Andreas Landahl för vidare information på andreas@ssfram.com.

Seglarskolan hos SS Fram är certifierat enligt Svenska Seglarförbundets riktlinjer för att bedriva SSF Seglarskola. För mer information om SSF Seglarskola, vänligen kontakta Junioransvarig Andreas Landahl på andreas@ssfram.com.

Anmälningsformulär seglarskola 2019.

  ååmmdd-xxxx

VI SES I SOMMAR!!